Werewolves in the Wild West

Wolf in Bisons clothing

In which we go to the land of the dead

Den udvalgte af Fox er Jade.

Softpaw og Fang er ude for at kidnappe Stevensons søn, men de er lidt usikre på hvordan de skal gøre det. De vælger at få fat i en vogn, og så smide Stevensons søn om bagi, og køre ham ud på prærien. Jade får fat i en vogn. Niki kigger efter Stevensons søn ved klubben, og da det ikke bærer frugt, tager de til Stevensons kontor. Niki prøver at se efter fra Umbraen om sønnen er tilstede.

Ude på prærien hjælper Jacob Samuel med at forberede ritualet, ved at tegne de rigtige tegninger i jorden. Samuel prøver at meditere, men han er lidt for nervøs til at samle tankerne – han mener han har styr på det, men han har nerver på.

Jade, Fang og Niki sider stadigvæk efter et par timer, og venter på at Stevensons søn, men der sker ikke noget. Jade prøver at gå ind i Umbraen og kigge efter Stevensons søn, men det lykkes ikke. Det lykkes for Fang at komme ind i Umbraen, og det lykkes ham at se ud af Umbraen. Sønnen, en af hans venner og en vagt er i lokalet. Fang går i Crinos og hopper ud af Umbraen og går til angreb. Niki løber straks ind i bygningen.

Fang efterlader nogle ordentlige flænger i vægen, og giver vagten en ørefigen, og sparker dørene op til gaden. Bobby bliver smidt i bagvognen og Jade kører som syv-sytten.

Jacob hjælper Samuel med at finde døde ting til ritualet, og spørger til hvordan underverden ser ud. Samuel forklarer på bedste vis.

Jade, Fang og Niki ankommer med Bobby, men ritualet kan ikke gå i gang, da Fang er for vred, så han går sig en tur for at køle ned. Da han Fang er kølet ordentligt ned, går ritualet i gang.

Samuel samler de andre i en rundkreds rundt om Bobby, og begynder at messe, og kigger derefter ind i underverdenen for at se om det var nødvendigt at afbryde i sidste øjeblik, det er der ikke, og Samuel, Fang og Bobby hopper ind i underverdenen.

Bindet bliver taget af Bobbys øjne, og båndet om hans føder. Det lykkes Samuel at bilde Bobby ind at han er død, og de begynder at gå ind mod byen. Da de ankommer er de vidne til 8 mænd der bliver hængt igen og igen. Bobby genkender nogle af mændene, og forståeligt nok har han det meget svært ved at håndtere hvad der sker.

Begge af varulvene bemærker at de bliver overvåget inde fra bygningerne, men fortsætter. De kommer forbi den del af byen hvor Laust har hærget, og ser noget af hans handywork. De døde kommer ud fra bygninger, og begynder at bede og tigge dem om at gøre dette eller hint for dem i den virkelige verden. Samuel ægger på dem, og prøver at få Bobby til at forstå at det er hans opgave at fikse det.

Da de lige er ved at blive overrumplet af de krævende døde, vælger de at flygte ud fra byen. Det lykkes lige for alle tre at undslippe, men udenfor byen stopper de op for at få vejret, og da bryder en gruppe Spectras op af jorden. Samuel prøver at få alle ud, men det lykkes kun ham selv, så Fang og Bobby bliver efterladt.

Fang vælger at skifte til Crinos (“Bobby, we are already in the land of the dead, we have nothing to lose.”) og løbe fra Spectrasne. Samuel bemærker selvfølgelig med det samme at de to andre mangler, skifter til Lupus form og haster hen mod ritual stedet.

Ved ritual stedet kommer Samuel tilbage i Lupus form, og kan ikke rigtig skifte tilbage til normal form. Jade, Niki og Jacob får at vide hvad der er hent, og Niki løber ud for at finde en ny Kanin. Niki løber desværre ind i en bjørnefælde, og Jade og Jacob kommer til hendes hjælp, mens at Samuel prøver at forberede et nyt ritual. Jade går på jagt igen og finder en ged som hun bringer tilbage.

I underverdenen gemmer Fang (og Bobby) sig i blandt Bisonerne (og det lykkes!). Spectrane kan ikke finde Fang, og efter noget tid vælger de at gå videre. Bobby er på dette tidspunkt fuldstændigt katatonisk

Det lykkes for Samuel at fuldføre ritualet, og går ind i åndeverdenen, og vælger med det samme at gå i Crinos. Efter han opdager der ikke er nogen fjender prøver Samuel at geare ned. Da han er lidt mere rolig giver han alt hvad han har, og det lykkedes Samuel at hive ham, Bobby og Fang over i den virkelige verden. Samuel er fuldstændig færdig, men Fang er sur over at blive hevet igennem dette helvede, og giver Samuel et par blå mærker, og går derefter væk for at komme af med hans vrede.

Jade, Niki og Samuel kører Bobby nær hans hjem, og Samuel tager ham resten af vejen. De andre afleverer vognen, og mødes uden for byen. Hele koblet mødes ved rituel stedet, og tager afsted tilbage mod septen.

Da de har gået en lille smule tid kommer der en flagermus der flyver alt alt for tæt på. Jade, Jacob og Niki bemærker det, og prøver at sætte farten op, men det nægter Samuel at gøre. De der opdagede det skifter til en mere kamp parat form.

Efter lidt tid kommer der en Vampyr løbende med Celerity, og alle andre end Samuel skifter til Crinos. Fang bliver dolket med en sølv daggert, og kampen er i gang.

Vampyrerne bliver nedlagt overaskende hurtigt (én runde), og Fang og Jacob får et par trofæer. Gruppen går derefter videre tilbage mod South Pass og septen.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.