Werewolves in the Wild West

Travelling with Hana

In which we meet Mr. Milestone

Den udvalgte af Fox er Fang.

Efter at have gået det meste af dagen stopper koblet op om aftnen, og begynder at slå lejr. Fang uddeler ordre om at ingen må gå ud uden Jade eller ham. Softpaw og Jade går ud og jager (hvilket går rigtigt godt), imens at Samuel og Jacob sætter fælder op, og Fang kravler op i toppen af tæerne for at danne sig et overblik.

Der er en kort diskussion og imellem Hanna og Fang om hvorfor de er med koblet.
Fang gør det klart at de burde bevæge sig hurtigere, og overtaler Samuel til at lave sig om i ulveform, så de kan rejse hurtigere.

Da det begynder at blive mørkt er koblet nået til skovbrynet og vælger at slå lejr. Koblet bemærker at der er råd i luften og finder at nogen har slået et dådyr ihjel, uden at tage noget af dets kød. Videre ser det ud til at blive slået ihjel med en økse, så det er nok blevet gjort af et menneske. Der er dog ingen der har nogen gode ideer om hvorfor det er blevet gjort (udover korruption og vrede).

Fang sætter Niki til at lære Hanna at kæmpe med en kniv, og Niki siger at de vil træne hver aften. Efter at have trænet snakker Niki og Hanna sammen om Nikis oplevelser med at blive født som ulv, og Hannas manglende evne til at skifte til bjørneform.

Om natten bliver Niki advaret af en af fælder og lugter efter, hvilket bekræfter at der kommer nogen. Niki vækker de andre, og Samuel kan føle at der er tale om famorier, og Niki og Jacob skifter straks til Crinos form. De 6 famorier der kommer frem er makabre, og går til angreb.

Koblet tager en del skade, og de Hanna skifter til bjørne Crinos form, men i sidste ende gør de det af med Fermorierne. Hanna har lidt svært ved at falde til ro, men det lykkes at få hende overtalt til at komme tilbage og hele Samuels sår.

Koblet vælger at bryde lejr og tage afsted med det samme, og bryder derimod ind i Idaho territoriet, og de store sletter. Koblet løber natten igennem, og da Hanna finde en sø at bade i, vælger koblet at tage sig en lur, ud over Jade som holder vagt, og lige kigger til Hanna da hun endelig ændrer tilbage til menneskeform i søvne.

Koblet rejser videre, og Niki snakker med Hana om hvordan det er at skifte imellem de forskellige former.

Da koblet slår lejer bliver Jade og Softpaw sendt ud for jagte, mens at Fang prøver at lære Hanna at undgå at blive slået, og håndtere at blive slået.

Koblet rejser videre ved daggry, da Fang genetablerer forbindelsen med den tot af Farseers pels. Fang sætter et rask tempo, noget som Samuel og Hanna har lidt problemer med, indtil at Samuel finder en føreløs hest.

Længere henne finder de hestens ejer, og det lykkes Samuel at overbevise ham om at de andre ulve er hunde, og Hanna heler ham. Samuel giver ham desuden vand, og al sin mad.

Manden (Keith) beskriver at en mand der på en prik ligner Farseer er kommet til hans landsby og korrumperet deres præst og mange af deres børn. Han var på vej til at få fat i kavaleriet, men var blevet såret af hans egen søn, som var for meget for ham.

Da de ankommer til byen beder Samuel Hanna blive ved Keith, men Keith beder om at få et våben, et våben som Samuel ikke har (og Jacob vil ikke ham hans riffel). Samuel prøver at overbevise Keith om at det er ok at efterlade ham, men han kommer til at true ham, og Keith løber skrigende ind mod byen. Fang, Jade og Niki får Keith naglet til jorden, og Samuel binder ham fast, og gemmer ham bag en busk sammen med Hanna.

Koblet går tilbage til menneskeform, og derefter ind i Umbraen. Der lægger en sort tåge over byen, og koblet vælger at gå tilbage til den normale verden. På vej hen mod byen, gemmer koblet sig i marken, og ser en gruppe mennesker komme hen imod Keith og Hanna (åbenlyst adviseret af Keiths hylen). Fang skifter til ulve form og hyler for at tiltrække deres opmærksomhed.

Koblet spreder sig i 2, der bevæger sig imod kirken fra 2 retninger. Ved kirken (som ikke har nogen vinduer) kravler koblet op klokketårnet, og alle undtagen Jacob går ned i kirken. Præsten er omgivet af børn som er meget creepy og taler synkront. Præsten fortæller at det er lige meget og at han nok skal komme tilbage (“Time is a window…”), og at han desuden er det eneste der holder “mørket tilbage” (og måske også nogle referencer til nogen der er gået uden for byen (nok Farseer)). Tilsidst bliver det nok for koblet og Jacob får lov til at skyde præsten i hovedet, hvilket får mørket til at flyde ind…

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.