Werewolves in the Wild West

The death of Slick Jimmy

In which a rare ferra shows up

Den udvalgte af Fox er Fang.

Kampen fra før starter med at Jacob skyder en riffel i halv, og resten af koblet går i kamp. Efter et kort øjeblik er kampen ovre og alle menneskerne er døde. Slick Jimmy kommer ud og beder den anden mand (en anden asiat) i hans telt om at blive derinde.

Der er en kort samtale (som mere eller mindre er Jacob og Slick Jimmy der råber anklager imod hinanden). Til sidst anklager Slick Jimmy Jacob for at være en Black Spiral Dancer, hvilket får Jacob til at koge over, skifte til Crinos og gå til angreb.

Slick Jimmy påkalder en Basal (en elemental) og kampen begynder. Jade får væltet Slick Jimmy ned og alle andre end Fang går mod Jimmy (Fang tager sig af Basalen). Slick Jimmy prøver at undslippe ud i skoven, og smider noget statisk elektricitet efter Niki, og løber ud i skoven. Samuel undersøger menneskerne i teltet, den ene en gammel mand, den anden en ung pige. Samuel starter med at tolke det som om de har misrygtet hende, men efter en mislykkes angreb bliver han overbevist om at han skal rede hende.

Ude i skoven fanger de andre Slick Jimmy og Jade bider haserne over på Slick Jimmy. Jacob går i flæsket på Jimmy, og det lykkes Jade at give ham nådestødet. I mellemtiden er jordbasalen ved at nå ud til hvor Jimmys lig ligger, og Fang og Niki starter med at gå i flæsket på den, og efter at Jimmy er død går Jade og Jacob også efter basalen, indtil den er død.

Ude på prærien går Samuel og den pige han rede. Samuel spøger til hvad der foregik, og får at vide at hun prøvede at stjæle mad fra dem og blev fanget. Hun får noget mad og de går tilbage til lysningen.

Resten af koblet møder pigen (Hannah), og de bliver introduceret. Hun er ret overasket over at møde varulve, og det kommer frem at hun er en varbjørn – og at Gawalang har kaldt på hende. Koblet indrømmer at de kender ham, og bliver enige om at tage hende med til Gawalangs hjem. Det bliver dog enige om ikke at tage hende med til septen, men vil prøve at finde brugbare materialer i lejren.

Samuel har brug for to mus og Softpaw løber ud for at fange dem, men ender i en sølvbjørnefælde. Samuel og Fang løber ud for at hjælpe hende – Fang befrier hende, og Samuel healer hende. Jade finder musene, og Samuel går ud i skoven, med Softpaw i hældene. Jacob finder et kort som Slick Jimmy har efterladt, men kan ikke tyde det med det samme. Samuel finder en uglerede og træder ind i Umbraen for at tale med hans totem – uglen. Samuel fortæller uglen sin tvivl over hans gerninger de sidste par dage – han syntes ikke at ånderne hører efter når han taler.

Uglen siger at det altid er godt at tale, og Samuel lærer hvordan man taler med dyr – og Softpaw har observeret det hele.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.