Werewolves in the Wild West

The death of Farseer

In which the pack glimpses the extent of Farseers actions

Den udvalgte af Fox er Jade.

Mørket omslutter alle i kirken, og slår Jacob ned i kirken. Jacob bliver ydermere banket af mørket, som syntes at kunne forudsagde krampe. Jacob prøver at bryde porten til gaden op, imens at de andre kæmper imod mørket. Det lykkes for Jacob at bryde døren ned, og Fang finder ud af at vampyr præsten ikke er død, og at der desuden ikke er noget monster, og gør det af med ham.

De andre i koblet har ikke fundet ud af at der er tale om en illusion, og udover Softpaw (som midlertidigt er brudt mentalt sammen), løber de andre væk. Fang smider Softpaw ud af kirken, og bakker derefter selv ud af kirken.

Da koblet samles igen taler de kort om hvad der skete i kirken – kun Jacob og Softpaw kan høre latteren fra mørket. Fang syntes det er for mærkeligt, og han river kirken i stumper og stykker.

Bagefter går koblet tilbage til Hanna, Fang løber demonstrativt afsted, og Hanna som taget Keith’s hest (uden at binde Keiths ræb op), og galoperer efter Fang. Resten af koblet gør det samme.

Koblet løber en time og har derefter en kort samtale med Hanna vedrørende hvad der skete i byen, Jacob prøver at forklare hvad der skete, og prøver at gøre det klart at man nogle gange bliver nød til at rense (udradere) ting for at gøre det godt.

Den næste dag har Jacob og Fang en diskussion om hvad der skete dagen før, metiser, og Farseer specifikt.

Efter lidt tid kommer gruppen frem til Farseer. Jacob prøver at starte en samtale med Farseer men bliver stoppet af Farseers velklædte mandsling, som fortæller at han har været der længe, at han har forhindret Farseer i at høre ham, og at han er i gang med at udvikle Farseers fulde potentiale.

Bagefter prøver Jacob at få Farseers opmærksomhed, og det lykkes først rigtigt da Jacob prøver at insinuere at den velklædte mand er blevet Farseers egentlige herre. Efter at blive udspurgt en smule bliver det klart at Farseer dræbte Gawalang for at få frigivet “The Eater of Storms” (som nok er grunden til at der har været så stormfuldt i Umbraen i de sidste par måneder). Farseer gør det klart at han har brugt Gawalangs Carien til, og hans velklædte vens herres kræft, til at forudsagde storme i umbraen. Farseer begynder at snakke om at det er nødvendigt at mestre alle 3 dynamikker for at kunne forstå verden. Niki går nærmere på Farseer og spørger til hvad han gjorde ved præsten i byen.

Farseer praler om at han blot så et monster som snyltede på de andre mennesker, men som hadede sig selv. Farseer frigav sit indre onde, og skabte et større mørke, og gjorde ham stærkere. Niki har fået nok og går i Crinos og løber hen mod Farseer. Jacob går også i Crinos og angriber Farseer. Farseer bliver slagtet utroligt hurtigt, men hans “tjener” forbliver der, og kæmper videre. I kampens hede bliver Jacob slået i gulvet. Efter et par kamprunder dukker Hanna op og begynder at give ham et par ørefigner.

Det ender med at Niki også bliver slået i gulvet, og Jade og Fang også er på vej, da det endelig lykkes for dem at gøre det af med manden (som eksploderer i en sky af sort blod, og efterlader en luft af svovl). Hana prøver få Niki op på benene igen, og prøver at heale Jacob, men kan ikke få ham op igen. Hanna kan se at han har fået slået interne knogler løs, og at den nok ikke vil hele ordentligt.

De snakker kort om hvad der skete, men undlader at snakke om at Farseer dræbte Galawang.

Om natten ser Jade at Hanna røre ved stenen, og i det samme begynder stenen at lyse blåt, hvilket også oplyser hele området.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.