Werewolves in the Wild West

The Abomination

In which the pack is faced with a horrible beast

Jade er ikke tilstæde.

Den udvalgte af Fox er Nika.

Flokken ankommer til Slick Jimmys kontor. Slick Jimmy er meget fascineret med sin telegraf ånd. Han gør det også klart at flokken har tiltrukket meget opmærksom – og han gør det meget klart at vi skal holde os ude af Umbraen. Jimmy gør det videre klart at det er ham der vidergav beskeden om Cormackernes skæbne. Jimmy fortæller i hvilken retning de tog. Videre spørger Jimmy om Martinez kender til at der er flere msk. der er taget op til Yellowstone – og at Yellowstone nok enten bliver til en nationalpark eller brugt til minedrift.

Jimmy tilbyder pakket forsyninger og heste, hvilke de tager imod. Imens resten af flokken forbereder sig, bliver John tilbage og prøver at lære nogle åndeevner fra Jimmy. John er meget fascineret af at kunne kommunikere og trække viden fra ånderne. John udspørger Jimmy om hans dybere motivation, og Jimmy gør det klart at han folkene i Yellowstone burde vise ham mere respekt.

Resten af flokken finder Pete og får fat i deres vogn og begynder at rumle ud for at finde deres tælte.

Efter sin lektion kommer John ud, og bliver straks overfaldet af en glat baberet “tigger”. “Overaskende” bliver han fysisk angrebet af “tiggeren” (Bone Gnaver) der vil have at vide hvorfor de er så interesserede i Cormack familien. John gør det klart at han ikke er ude efter at skade dem, men blot er ude efter at finde Cormacksne.

Da flokken kommer til deres telte ankommer Bone Gnavers flokken og prøver at få dem til at kigge nærmere på en Dead Eye Johnson, som er en del af en bande som Slick Jimmy holder hånden over. Laust er ikke interesseret i at gøre andre folks arbejde, hvis de ikke selv vil løfte en finger.

Efter flere dages ridt ankommer flokken til et vognskelet, hvor der er byg spredt ud på jorden. Der er ingen værktøjer eller andet civiliseret. John vil gerne checke hvad der sker i Umbraen, og Laust og Nika vil gerne følge efter.

I Umbraen findes vognen også, og der er et par døde edderkopper i den, men ellers er der ikke andet. Tilbage i den virkelige verden beorder Laust gruppen til at følge efter sporet i Ulveform. Jacob halser bagefter, men det lykkes for ham at finde resten af flokken igen. Efter noget tid finder flokken et frisk spor, og de vælger at følge det.

Efter lidt tid finder de en ene ulv der sider og kigger mod flokken. Laust får Nika til at udspejde om rundt om ulven for at se om han er alene, imens Jacob holder udkig bag flokken. Ulven er alene, og viser sig at være en indfødt: Camera White. Han forklarer at han var den der gav ordren til at angribe Cormmacs vogn, men at de ikke gjorde noget ved familien. Laust har svært ved at styre sin vrede over for den mand der har gjort noget imod deres kinfolk.

Camera foreslår at han kunne gå ind i Umbraen, og bruger Jacobs barber spejl til at gå-over. Efter en 15 minuters tid kommer han tilbage og fortæller at ånderne så dem mod nord. Gruppen tager afsted mod nord i fuld firspring.

Efter lang tid kommer de nær en hytte. De har løbet i lang tid, og flokken hviler sig. Imens Laust er væk, snakker Jacob med John og Nika om hvad de skal gøre hvis det viser sig at familien er død.

Da de har hvilet sig til middag, går flokken endelig ind i hytten. Stanken af råd er stærk, og flokken går i Crinos. Indersiden af huset er malet med indvoldende af msk – msk. med rødt hår…
Der er et hul i midten af huset, og flokken går ned i det (Laust gør det først, og resten følger efter. Nede i hullet er der en hule, og i hulen er der et stort og hæsligt væsen. Efter en hård kamp bliver væsnet nedlagt. I hulen er der 6 lig af msk. En overfladisk undersøgelse viser det sig ligende er blevet inficeret af væsnet med nogle vederstygeligheder. Laust gør kort process med dem.

Da vi stopper er vi uden for hytten.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.