Werewolves in the Wild West

Shadow games

In which a mad scheme is hatched

Den udvalgte af Fox er Samuel, Jade er ikke tilstede.

Jacob er ved Seth Macan, en af Hammerschmidts revisorer. Hammerschmidt og en af hans sorte tjenere kommer på besøg. Tjeneren er der for at hente de andre i koblet, og får at vide at han skal sige til dem, at han er der for at hente dem som de hentede bjørnen. Hammerschmidt kommer ind og diskuterer hvad de skal gøre ved Stevenson. Hammerschmidt forklarer at Stevenson nok ikke tror at Jacob er mere end et menneske, men at hans herre nok stadigvæk nok vil prøve at gå i skjul. Desuden vil der være varulvejægere på vej – Hammerschmidt anbefaler derfor at koblet gør det af med Stevenson på en måde som ikke kan forstås på en anden måde end at det har været gjort af varulve, der så vil få hans herre til at flygte. Jacob kan ikke lide at være spundet ind i dette spind imellem udødelige monstre.

Samuel ankommer til byen og bliver indkvarteret på samme kro som de andre, og vælger at gå ud i byen, og bliver passeret af kæren der skal hente resten af koblet.

I mellemtiden har Fang og Softpaw placeret Laust lig ude på prærien så hans krop kan blive en del af livscyklusen igen. Senere på samme dag bliver de hentet af Hammerscmidt’s tjener, selvom Fang er mistænksom. De ankommer til Macans hus, og bliver vist op til Jacobs værelse. Jacob forklarer kort situationen, og Hammerschmidt ankommer. Hammerschmidt fortæller resten, og indrømmer hans overnaturlige forbindelser, forklarer at Evans ikke vil hjælpe Stevenson. I dette træder Jacob virkelig i spinaten ved at antyde at det var værd at ofre Laust. Koblet bliver enige om at de vil dræbe Stevenson (gå ind i Umbraen, ud i hans hus og derefter massakrere ham).

Samuel får erhvervet sig nogle æbler (ved list, evner, høflighed og hårdt arbejde), spørger efter fuglebade (for at finde et sted man kan komme ind i Umbraen), får stjålet alle hans penge, finder et hestetrug og kommer ind i Umbraen. Samuel går rundt og råber efter Fox, som viser sig ved Macans hus i Umbraen. Samuel går ind i huset, op på første etage og ud i Nikis rum. Niki vågner og stikker Samuel i skulderen, og marcher ham ind til de andre. De forhører Samuel, sætter ham ind i situationen, fortæller dem alle sammen at de bliver jaget af vampyrer. De vælger at ændre deres plan så de i stedet for at kidnappe Stevenson vil de prøve at pumpe Bertha og Stevensons søn for at finde ud af hvor han herre er.

Softpaw vil holde øje med Stevensons hus, Jacob vil prøve at få fat i Robert, mens at Fang og Samuel vil observere Stevenson i hans hus fra Umbraen.

Jacob får fat i Robert Stevenson og prøver at insinuere, at Stevenson går ud om aftenen. Roger tror ikke på det, men Jacob fortsætter. Efter Roger er gået kommer sheriffen og prøver at tage Jacob med. Jacob slipper fri, og Sheriffen bliver skudt, og skyder igen. Jacob slipper væk og kommer tilbage til skjulestedet. Dette syntes ikke at have nogen effekt, og senere få koblet Niki og Samuel til at gå forbi og tjekke hvorvidt Stevenson er en Ghoul – det er han ikke.

Koblet samles og diskuterer hvad det betyder. Senere bliver der sent bud efter Jacob fra Hammerschmidt, og Jacob tager Samuel med. Hammerschmidt brokker sig over Jacobs måde at gøre tingene uden at involvere og kalder dem for at være naiv ved at han tror at det kun er folk der er blodbundene som vampyrerne kan styre. Det ender med at Jacob lover Hammerschmidt at han vil involvere ham i fremtiden.

På vejen hjem diskuterer de hvad der skal gøres og de bliver enige om at de skal prøve at følge Fox, og snyde de andre – hvad er det sidste som de andre spillere mindst vil vente. Det ender med en lang diskussion, der munder ud i at de skal kidnappe Stevensons søn, og tage ham med i dødsriget for at gøre ham sindssyg.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.