Werewolves in the Wild West

Meet the pack

In which we are introduced to the assholes we will be playing this campagin

Vi starter i Wyoming i lejeren under Skulltearer, hvor vi er blevet beodret til at forme en flok.

Gavin Flame-Touched kommer hen til John Roberts og laver lidt smalltalk. Han nævner at Lena Windrider måske tager dem på et ritual for at tilfredsstille dådyr ånderne. Gavin Flame-Touched taler med de andre. Laust gider ikke høre på aberne, og går væk fra bålet.
Lena Windrider kommer hen og henter John Roberts.
John og Lena tager ud for at tilfredsstille ånderne, men ved hvert sted de kommer hen til er ånderne meget interesserede i John.

Gavin Flame-Touched fortæller Jade hvordan han har fået sit øgenavn – han var i en leder position på en opgave i Boston, hvor han valgte at angribe en Wyrm spirit i form af ild i en ammunitions fabrik. Laust syntes at Gavin Flame-Touched var en kujon fordi han ikke selv tog kampen op fysisk.

Efter at have snakket/skændes noget tid tager pakket ud på jagt hvor Laust Wolf og Niki er de eneste der nedlægger noget (og Jade kommer til at bide i John).

Bagefter prøver Jacob at spise i fred, men Laust gider ikke finde sig i at Jacob prøver at spise før han gør det (selvom det er hans eget mad). Jacob får nogle gode råd af en stamens folk om at gøre nar af Laust på en subtil måde.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.