Werewolves in the Wild West

Looking for a healer

People are discovered and old places are revisited

Den udvalgte af Fox er Jacob.

Pakket kommer tilbage til lejeren, mens de bærer de sårede tilbage.
Laust forstår ikke helt hvorfor at Skulltearer har det så dårligt, da han er vant til at man enten dør i kamp, eller man overlever uden problemer.

Der er lidt internt bitching iblandt NPC’erne om hvad der skal gøres ift. Skulltearer (om han skal slås ihjel eller de skal prøve at helbrede ham). Der er en af dem der skærer igennem og siger at de (især Bulgar) skal prøve at helbrede Skulltearer.

Jacob prøver at finde ud af helt præcist “ære” betyder i varulve kamp mod banes, og får mange forskellige svar, og mange af dem er ikke internt konsistente. Farseer tilbringer sin tid med Bulgar og Skultearer. Jade og Southpaw ved ikke helt hvad de skal gøre. De har en samtale med Alma om hvem de bedste healere (Children og Gaia), og at de skulle starte med at lede efter dem i Southpass City, og at de bliver nød til at bruge hele pakket.

Jade og Southpaw går først hen til, Laust og fortæller dem at de muligvis har en måde hvorpå de kan rede Skulltearer. Laust mener de skal tale med nogle af folkene højerer oppe i hirekiet, men han bliver overrumplet af Jade og Southpaw og går ud for at finde de andre og få dem med.

Jade, Southpaw og Laust møder Jacob der er ved at pakke. Jade og Southpaw fortæller at der muligvis er en måde at rede Skullltearer. Jacob er uinteresseret, og lader sig ikke overtale af deres argumenter (bl.a. fordi han ikke har den store fidus til Skulltearer), pakker sine ting og går.

De andre står tilbage og overvejer hvad de nu skal gøre. Det ender med at Laust, Jade og Southpaw tager mod Southpass. Farseer løber efter Jacob.

Jacob er på vej igennem skoven da han hører et skrig, og snart finder han manden det kom fra. Manden er hysterisk, og næsten umulig at få noget ud af, men han peger i en retning, hvorfra der kommer endnu et skrig. Jacob prøver at finde ud af hvorfra skriget kom, og han finder en mand der er blevet spidet af en Gauro i Crinos, hvor ved siden af der står 2 indianere. Jacob prøver at forsvinde, men det lykkes ikke, og indianerene sætter efter ham.

Jacob bliver redet af Farseer der hiver ham med i Umbraen, og bliver ledt til varulvelejerens centrum. Alma er i gang med at meditere da de popper ud af Umbraen og fortæller om Indianerne. Jacob og Farseer bliver sendt efter de andre.

Da de kommer til Southpass køber Softpaw en hat til Laust og et tørklæde til hende selv.

I byen besøger vi det samme madsted som før, og finder en kontakt der kan sætte os i forbindelse med Barnet af Gaia. Vi får forbindelse med vores kontakt, og går ind på en bar mens vi venter på at blive kontaktet. Kontakten viser sig at være en Metis der leder hos hen til 2 andre Varulve – de er alle 3 Bone Gnawers.

De fortæller pakket at Slick Jimmy har sendt folk efter Laust, mere præcist andre Varulve der er tager sig af dem der angriber uskyldige mennekser. Pakket for også at vide hvor Child of Gaia healeren er – hos en Shonene stamme vestpå.

Efter at have udvekslet et par vittigheder med Bone Gnawerne, tager pakket mod west.

Da pakket næsten er nået hen til stammen, prøver Laust at overbevise de andre at han bliver nød til at blive tilbage, da han truede Camera White med at hvis Laust nogensinde kom tilbage til hans stamme, så ville det betyde at de ville kæmpe til døden. Farseer er ikke vild med ideen.

Diskussionen bliver dog afbrudt da Laust bliver skudt med en sølvkugle af en af de føromtalte Varulve jægere. Jægeren prøver at overbevise pakket om at de skal lade ham “klare” Laust (hvad det helt præcist er han vil gøre, bliver aldrig fuldstændigt defineret). Resten af pakket er dog ikke direkte imod det – Jacob skyder en af jægerens Glavier ud af hans hånd som Softhpaw tager fat i og bruger imod jægeren.

Da jægreren ser at han er blevet overmandet vælger han at flygte. Laust prøver at fange ham, men han bliver stoppet af Softpaw imens Farseer ødelægger jægerens rifel. Der bliver kort diskuteret om jægeren vil få flere folk til at angribe pakket, eller om hans hårdere medtur vil holde andre væk fra pakket.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.