Werewolves in the Wild West

Lokking for Jimmy

In which we meet Penelope

Den udvalgte af Fox er Jacob.

Koblet tager mod South Pass City for at få fat i Slick Jimmy.

Jacob prøver at få dem ind i et hotel, men der lidt frem og tilbage om hvorfor de er der, og hvorfor de skulle vente til aftenen. I sidste ende får Jacob dog dem overtalt til at indkvartere sig.

I den saloon de har valgt at gå ind i sider Martinez og pimper. Jacob lejer to værelser og han og Samuel sætter sig ned hos Martinez. Martinez er ødelagt over at have tabt til Silvia, og fortæller at Daggerstab Johnson er taget til Nebraska. Martinez fortæller at han har til sinde at tage vestpå, og han farer op Jacob nævner at Yellowstone ikke er helt sikret. Martinez tror ikke på Jacob da han nævner at Hammerschmidt er en tjener af en anden vampyr, og vil om alle omstændigheder tage til Cheyenne, når han engang er udtørret.

Koblet bliver enige om at de skal tale med Slick Jimmy, og at Niki skal prøve at høre om han lyver – helst skulle han blive hevet med tilbage, men om nødvendigt kan de bare dræbe ham. Samuel og Fang bliver sendt først, og skal være inkognito, men kan komme som forstærkninger.

Fang og Samuel går ind og begynder at spille, men da Fang ikke har prøvet at spille før, er det nærmest som om han troller casinoet. Da de har spillet lidt ser de Cassidy, og Fang er lige ved, men eksploderer ikke. Resten af koblet kommer ind i det øjeblik Fang og Samuel ser Cassidy, og Jacob og Niki sender Jade efter de to kobbel medlemmer for at få Fang til at køle ned, og fortsætter derefter op ad trappen.

Samuel tager Fang ud af sidevejen, og i det samme går Cassidy ud for at slå en streg. Fang er lige ved at koge over, men så kommer Jade ind og Cassidy hiver hende indenfor for at tale. Cassidy spørger til om Jacob er tilstede, men Jade vil først gerne høre hvad hans ærinde med Jacob er, men Cassidy holder tand for tunge.

Jacob og Niki kommer op ved en vagt som de beskikker, men som sandt siger at han ikke er i byen, men at han vil være hjemme dagen efter. Da de kommer ned fortæller Jade om Cassidys ønske om at tale om Jacob. Jacob indvilliger tøvende at tale med Cassidy under 4 øjne. Cassidy fortæller at Evans datter utroligt gerne vil se Jacob (hendes rednings mand), og Jacob siger knebent ja til det.

Niki, Samuel og Fang går først op og prøver at finde ud af hvor Slick Jimmys kontor er, men bliver stoppet af en vagt. De går ned og lejer et værelse, går op igen, går ind på deres lejede værelse. Derfra går de ind i, Umbraen, og videre krydset over i den anden verden, gået ind på Slick Jimmys kontor og stjæler en af hans egendele. Det lykkes for Fang at få forbindelse med ham og ved nu hvor han er.

Alle mødes og Jacob fortæller at han en aftale dagen efter, og det har Fang også dagen efter (dræbe Cassidy).

Dagen efter går Jacob hen og møder Evens datter, som viser sig at være blevet overtaget/inficeret af en Weaver ånd. Hun advarer Jacob om at Slick Jimmy har 4 mænd med sølvkugler. Hun beder desuden Jacob om at få Fang til at lade være med at dræbe Cassidy.

Samuel finder på en plan der involverer at Fang skal gå ud på sletten, blive mejet ned af Cassidy, og derefter dræbe ham, for at mindske skaden han derved påfører Jacob. Efter megen overtalelse går Fang og de andre med til det, og Samuel prøver at få Cassidy til at tage derud. Det lykkes desværre ikke, og Samuel må hente Fang og de andre fra sletten.

Da de kommer tilbage fortæller Jacob om hans møde med Penelope, og Fang går med til at lade være med at dræbe Cassidy, men han forlanger at møde Cassidy og konfrontere hans egen vrede. Koblet går med til det, og de går hen i Saloonen. Cassidy starter med at sige at han ville dræbe Fang, men at der er mere end ham selv på spil (Jacob og Evens “forretning”), men da Fang går bliver Cassidys direkte voldtægtstrusler for meget og Fang går i Crinos. I det samme splintres spejlet over baren, og en glas skorpion bryder ud af det.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.