Werewolves in the Wild West

Getting the show on the road

In which the pack finally get something to do, and the pack meets Slick Jimmy

Jade er ikke tilstæde.

Den udvalgte af Fox er Nika.

Laust skal mødes med Skull-tearer over at flokken har fået en totem (Fox). Laust og Skull-tearer diskuterer flokkens situation. Skull-tearer – bl.a. taler om hans fortid. Pludslig er der er en Fiana der bryder ind i teltet. Fianaen er oprørt fordi hun har fundet ud af at hendes bror er blevet dræbt påvej østpå – vist nok af indianere. Hun kræver at få lov til at tage ud for at hævne hendes bror. Hun får ikke lov, og da hun derefter deklarer at hun alligevel vil tage og ud og hævne sin familie.

Skull-tearer sender Laust ud efter Gavin Flame-Touched og Lena Windrider.

Rodrigu Martinez ankommer og henvender sig til Jacob, og bliver introduceret til flokken.

Gavin kommer ud fra teltet og fortæller John at Skull-tearer har bestemt at Roberta McCormac skal blive i lejeren, mens at Silver Moon Foxes skal tage ud og hævne hendes kin.

Næste dag kommer Skull-tearer til flokken og giver dem officielt opgaven. Flokken skal starte i Southpass city, og derfra finde ud af hvilken vej de skal tage. Pga. John’s tiltrækningskræft af ånder, bliver det gjort klart at flokken ikke kan rejse igennem åndeværden.

Der diskuteres kort om de skal rejse som mennesker eller ulve. Der bliver slået halvt skade og flokken vælger at rejse de første par dage som ulver og derefter rejse som mennesker.

Laust leder an på vej til Southpass city i ulveform, mens at Jacob kommer halsende efter.

1. dag:

Laust spørger ind til om John har det ok.

2. dag:

Der bliver holdt flere, kortere hvile pauser. Vi kommer til menneske teritorium, men det ændrer ikke Laust beslutning om at vi skal rejse som ulve. Kort efter kommer Laust til at træde ind i en fælde. Jacob hjælper ham ud af fælden, som Laust prompte smadrer. Efter flokken har slået sig ned ved det bål som John har tændt, ankommer en anden gruppe mennesker. Den anden gruppe er en normal gruppe mennesker som undrer sig meget over gruppen.

Jacob afviser deres tilbud, og da de går sender Laust Nika efter dem. Nika fejler sit stealth roll (0 succeer), men reder det ved at sige at hun gerne vil besøge deres lejr. Nika bliver behandlet pænt. Efter at have snakket pænt med folkene tager Nika tilbage.

Laust kommenterer at det vil være bedre hvis de havde skaffet sig forsyninger og heste, og at de derfor skal hugge de andres forsyning. Alle andre i flokken er imod dette, og de bliver enige om at de vil modtage deres invitation. Det lykkes at overtale Laust, og de andre bliver modtaget pænt af jægerne, udover Laust der internt syder over alle spørgsmålende. Gruppen tager endelig afsted,

3. dag:

Dagen går uden de store problemer, udover at én af dem er meget mistroisk over for flokens intentioner. Flokken siger farvel til gruppen. Gruppen køber 2 telte og går ud for at sætte det op (Laust får forbud mod til markere det). Da flokken finder et sted, møder de et par kvinder (Joan og Betty), som er en smule mistroiske over for flokken, men som bliver snakket til. De finder den lokale splat, hvor de får at vide at de er taget mod Idaho (men der er mange veje).

Gruppen tager tilbage til teltene og sover.

Om morgen bliver Jacob vækket af en telegraf ånd der vidergiver Slick Jimmy’s ønske om at se dem ved middagstid. Først prøver flokken at finde Two-Penny Anthony, men de får at vide at han dukker op nu og da – især hvis man spørg efter ham. Derefter tager de til “Lake City” og spørger rundt. De finder ud af hvor de helt præcist Cormack holdt til. Folkene der var lige i nærheden er lidt sketchy ift. familien og råder de flokken til at tage af sted så hurtigt som muligt.

Flokken tager derefter hen til Slick Jimmy.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.