Werewolves in the Wild West

Death of a warrior

In which a mortal is rescued from the spirit world

Den udvalgte af Fox er Jacob.

Alle i koblet erhverver sig et lommespejl, selvom Fang ikke er meget for det. De går derefter tilbage til Evans hus, hopper ind i Umbraen, og skifter til Crinos.

Softpaw finder lugten fra The Jester, der fører ind tilbage til byen (som Weaver edderkopperne prøver at udradere).

De finder en telegrafpæl hvor noget der ligner et menneske er blevet hængt op i en puppe. Fang starter med at klatre op, men da det går op for koblet at de dampdrævne edderkopper er på vej, vælger han at kommandere Softpaw op i stedet, og hopper ned og angriber.

Laust bliver dræbt af en af edderkopperne, først gennemborer den hans mave, og derefter hans hoved. Alle andre overlever. Jade bliver incapacitated, Jacob gør ingen skade rigtig skade og vælger at hive Jade og puppen ud i en gyde, Softpaw og Fang bliver ved med at kæmpe og dræbe de 3 steampunk edderkopper. Efter et kort hvil tager Jacob gruppen tilbage fra Umbraen i en gyde og går ud på gaden med Evans datter, og får hende overdraget til Evans.

Derefter får han sendt en vogn, og en kasse, til de andre i koblet, og transporteret dem tilbage til deres hotel. Den næste dag går Jacob til Stevensons kontor. Han får en sluder med Stevensons søn og bliver derefter sendt ind. Samtalen starter høfligt men ender med at Jacob ikke gider det lort mere, og kuer og truer Stevenson.

Nedslået over ikke at have opnået noget går Jacob hjem til hotellet og overvejer hvad det næste skridt skal være. Hammerschmidt kommer på besøg, og spørger til hvor de andre i koblet er blevet af. Det går op for Jacob at han ikke har fortalt Hammerschmidt om dem, men Hammerschmidt gør det klart at der er blevet holdt øje med dem. Videre bruger Hammerschmidt ordet ‘Kindred’ om den bande som Slick Jimmy har sendt efter dem, og han gør det klart at han repræsenterer andre overnaturlige kræfter som er ude efter Stevensons gamle mester. Jacob gør det klart at han pt. er ligeglad med at han lige nu er ligeglad med hvem Hammerschmidt arbejder for, så længe de arbejder sammen for at beskytte Yellowstone.

Hammerschmidt sørger for at Jacob bliver flyttet til et sikkert sted.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.