Werewolves in the Wild West

Breaking the stone

A bane is release, and a things are set in motion

Den udvalgte af Fox er Jade.

Daggerstab gruppen tiltrækker sig en del opmærksomhed – de kommer fra øst og er kendt for at være voldsomme byjægere.
Der er en del indianere der er set i området, hvilket har gjort folk nervøse for deres kinfolk.

Farseer bliver kontaktet af en af de vigtige personer i lejeren om at der er folk nord for lejeren. Farseer går ud for at finde Jacob og Laust. Jacob finder Niki, som så finder Jade. I mellemtiden er Laust kommet tilbage, og bliver lidt skuffet over at det ikke er et socialt besøg.

Da hele pakket er samlet forklarer Farseer dem missionen. Laust er lidt skuffet og overasket over at der skal 5 varulve til finde ud af hvad en gruppe af msk. har lavet, og evt. gøre noget ved dem. Farseer prøver at argumentere ud fra at man ikke splitter pakket. Og så tager de afsted mod nord.

Ved solnedgang ankommer pakket til et sted hvor de kan lugte msk. Farseer finder en due som er blevet ofret, hvor han kan detectere en lille smule wyrm. Længere fremme ser pakket en røgsøjle, og de sender Jade ud for at finde ud af hvad der foregår.

Jade kryber tættere på lejeren, og ser at der er flere msk. der står og messer rundt om en død mand der syntes at være ofret. Jade kommer tilbage til pakket og fortæller dem om hvad hun har set. Pakket bliver hurtigt enige om at de bare skal nakkes. Farseer foreslår at de skal gå ind i Umbraen for at kunne overaske kultisterne. Jade bliver tilbage og løber imod lejeren. De andre kommer ind i Umbraen og går imod lejeren. I nærheden af lejeren ser pakket i Umbraen en stor svampe ligende ting der vokser nær lejeren. Der er et skildpade tegn på den. Pakket går ud af Umbraen i midten af lejeren i Crinos form, og slagter alle folkene i lejeren (nej, seriøst, vi behøvede ikke engang at kaste med terninger).

Bagefter udforsker de lejeren, og Jacob finder et håndskrevent brev der beskriver hvordan man, på blasfemisk vis, fjerner et segl. Bagefter graver de andre et hul og begraver stenen hvorpå skildpaden er tegnet på (og planter et træ oven på den). Bagefter tager alle (undtagen Laust og Jacob som bevogter området) tilbage tli lejeren.

Tilbage i lejern fortæller Farseer om hvad han har set til Windrider, og spørger til de tegn han har fundet. Skilpade symbolet er der ingen der kender, men de kender den sorte spiral. Farseer spørger til seglene, og om det ikke var bedre at vedligeholde dem (idet de så er bundet til verden) i stedet for at gøre det af med dem, og sende dem tilbage til Malfes, hvor de så på et tidspunkt vil vende tilbage til verden. Farseer bliver dog sat på plads, og der bliver samlet et kobel varulve der kan tage ud og give deres besyv med.

Tilbage ved kultist lejeren har Laust og Jackob haft en rolig dag. De andre ankommer og Windrider beder om at få den gravet op. Hun, Farseer og en af de nye varulve går over i Umbraen og prøver at finde ud af om åndeverdenen har noget at sige om sagen. Den svampeagtige ting viser sig at være ufarlig i sig selv, og Windrider foreslår at Farseer prøver at snakke med jorden for at få mere information.

Farseer ofrer brevet med blasfemiske instruktioner, og jorden svarer igen. Efter en længere samtale finder Farseer ud at der er en Bane bundet i stenen, derefter begynder jorden bare at plapre.

Tilbage i den virkelige verden uddeler Windrider verbale ørefiner til de fleste i pakket pga. deres holdninger til diverse ting som f.eks. indianere og deres praksiser.

[downtime]
Imens vi venter på at alle ritualerne og forberedelserne er på plads forbereder folk sig.
Jacob spøger til hvad der skade en bane, og får at vide, at udover hans klør, så er det nok kun ild der kan gøre noget.
Laust træner og bryder
[/downtime]

På dagen hvor vi skal kæmpe finder Niki 2 børn der prøver at være med i kampen, og som så prompte bliver sendt tilbage til lejeren. Tilbage i Umbraen bliver Farseer distraheret af en ånde ræv, muligvis Fox, der viser ham ud i skoven, hvor han ser en enhjørning, og senere en falk der er blevet slået til plukfisk…og så bryder helvede løs da en gayser af aske kommer op og banen er fri.

Efter en lang og hård kamp bliver banen slået ihjæl, men Skulltearer er blevet delvist fordøjet og en af de andre har mistet sin arm (og Windrider er blevet kløvet i to, og nok død).

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.