Werewolves in the Wild West

The death of Farseer
In which the pack glimpses the extent of Farseers actions

Den udvalgte af Fox er Jade.

Mørket omslutter alle i kirken, og slår Jacob ned i kirken. Jacob bliver ydermere banket af mørket, som syntes at kunne forudsagde krampe. Jacob prøver at bryde porten til gaden op, imens at de andre kæmper imod mørket. Det lykkes for Jacob at bryde døren ned, og Fang finder ud af at vampyr præsten ikke er død, og at der desuden ikke er noget monster, og gør det af med ham.

De andre i koblet har ikke fundet ud af at der er tale om en illusion, og udover Softpaw (som midlertidigt er brudt mentalt sammen), løber de andre væk. Fang smider Softpaw ud af kirken, og bakker derefter selv ud af kirken.

Da koblet samles igen taler de kort om hvad der skete i kirken – kun Jacob og Softpaw kan høre latteren fra mørket. Fang syntes det er for mærkeligt, og han river kirken i stumper og stykker.

Bagefter går koblet tilbage til Hanna, Fang løber demonstrativt afsted, og Hanna som taget Keith’s hest (uden at binde Keiths ræb op), og galoperer efter Fang. Resten af koblet gør det samme.

Koblet løber en time og har derefter en kort samtale med Hanna vedrørende hvad der skete i byen, Jacob prøver at forklare hvad der skete, og prøver at gøre det klart at man nogle gange bliver nød til at rense (udradere) ting for at gøre det godt.

Den næste dag har Jacob og Fang en diskussion om hvad der skete dagen før, metiser, og Farseer specifikt.

Efter lidt tid kommer gruppen frem til Farseer. Jacob prøver at starte en samtale med Farseer men bliver stoppet af Farseers velklædte mandsling, som fortæller at han har været der længe, at han har forhindret Farseer i at høre ham, og at han er i gang med at udvikle Farseers fulde potentiale.

Bagefter prøver Jacob at få Farseers opmærksomhed, og det lykkes først rigtigt da Jacob prøver at insinuere at den velklædte mand er blevet Farseers egentlige herre. Efter at blive udspurgt en smule bliver det klart at Farseer dræbte Gawalang for at få frigivet “The Eater of Storms” (som nok er grunden til at der har været så stormfuldt i Umbraen i de sidste par måneder). Farseer gør det klart at han har brugt Gawalangs Carien til, og hans velklædte vens herres kræft, til at forudsagde storme i umbraen. Farseer begynder at snakke om at det er nødvendigt at mestre alle 3 dynamikker for at kunne forstå verden. Niki går nærmere på Farseer og spørger til hvad han gjorde ved præsten i byen.

Farseer praler om at han blot så et monster som snyltede på de andre mennesker, men som hadede sig selv. Farseer frigav sit indre onde, og skabte et større mørke, og gjorde ham stærkere. Niki har fået nok og går i Crinos og løber hen mod Farseer. Jacob går også i Crinos og angriber Farseer. Farseer bliver slagtet utroligt hurtigt, men hans “tjener” forbliver der, og kæmper videre. I kampens hede bliver Jacob slået i gulvet. Efter et par kamprunder dukker Hanna op og begynder at give ham et par ørefigner.

Det ender med at Niki også bliver slået i gulvet, og Jade og Fang også er på vej, da det endelig lykkes for dem at gøre det af med manden (som eksploderer i en sky af sort blod, og efterlader en luft af svovl). Hana prøver få Niki op på benene igen, og prøver at heale Jacob, men kan ikke få ham op igen. Hanna kan se at han har fået slået interne knogler løs, og at den nok ikke vil hele ordentligt.

De snakker kort om hvad der skete, men undlader at snakke om at Farseer dræbte Galawang.

Om natten ser Jade at Hanna røre ved stenen, og i det samme begynder stenen at lyse blåt, hvilket også oplyser hele området.

View
Travelling with Hana
In which we meet Mr. Milestone

Den udvalgte af Fox er Fang.

Efter at have gået det meste af dagen stopper koblet op om aftnen, og begynder at slå lejr. Fang uddeler ordre om at ingen må gå ud uden Jade eller ham. Softpaw og Jade går ud og jager (hvilket går rigtigt godt), imens at Samuel og Jacob sætter fælder op, og Fang kravler op i toppen af tæerne for at danne sig et overblik.

Der er en kort diskussion og imellem Hanna og Fang om hvorfor de er med koblet.
Fang gør det klart at de burde bevæge sig hurtigere, og overtaler Samuel til at lave sig om i ulveform, så de kan rejse hurtigere.

Da det begynder at blive mørkt er koblet nået til skovbrynet og vælger at slå lejr. Koblet bemærker at der er råd i luften og finder at nogen har slået et dådyr ihjel, uden at tage noget af dets kød. Videre ser det ud til at blive slået ihjel med en økse, så det er nok blevet gjort af et menneske. Der er dog ingen der har nogen gode ideer om hvorfor det er blevet gjort (udover korruption og vrede).

Fang sætter Niki til at lære Hanna at kæmpe med en kniv, og Niki siger at de vil træne hver aften. Efter at have trænet snakker Niki og Hanna sammen om Nikis oplevelser med at blive født som ulv, og Hannas manglende evne til at skifte til bjørneform.

Om natten bliver Niki advaret af en af fælder og lugter efter, hvilket bekræfter at der kommer nogen. Niki vækker de andre, og Samuel kan føle at der er tale om famorier, og Niki og Jacob skifter straks til Crinos form. De 6 famorier der kommer frem er makabre, og går til angreb.

Koblet tager en del skade, og de Hanna skifter til bjørne Crinos form, men i sidste ende gør de det af med Fermorierne. Hanna har lidt svært ved at falde til ro, men det lykkes at få hende overtalt til at komme tilbage og hele Samuels sår.

Koblet vælger at bryde lejr og tage afsted med det samme, og bryder derimod ind i Idaho territoriet, og de store sletter. Koblet løber natten igennem, og da Hanna finde en sø at bade i, vælger koblet at tage sig en lur, ud over Jade som holder vagt, og lige kigger til Hanna da hun endelig ændrer tilbage til menneskeform i søvne.

Koblet rejser videre, og Niki snakker med Hana om hvordan det er at skifte imellem de forskellige former.

Da koblet slår lejer bliver Jade og Softpaw sendt ud for jagte, mens at Fang prøver at lære Hanna at undgå at blive slået, og håndtere at blive slået.

Koblet rejser videre ved daggry, da Fang genetablerer forbindelsen med den tot af Farseers pels. Fang sætter et rask tempo, noget som Samuel og Hanna har lidt problemer med, indtil at Samuel finder en føreløs hest.

Længere henne finder de hestens ejer, og det lykkes Samuel at overbevise ham om at de andre ulve er hunde, og Hanna heler ham. Samuel giver ham desuden vand, og al sin mad.

Manden (Keith) beskriver at en mand der på en prik ligner Farseer er kommet til hans landsby og korrumperet deres præst og mange af deres børn. Han var på vej til at få fat i kavaleriet, men var blevet såret af hans egen søn, som var for meget for ham.

Da de ankommer til byen beder Samuel Hanna blive ved Keith, men Keith beder om at få et våben, et våben som Samuel ikke har (og Jacob vil ikke ham hans riffel). Samuel prøver at overbevise Keith om at det er ok at efterlade ham, men han kommer til at true ham, og Keith løber skrigende ind mod byen. Fang, Jade og Niki får Keith naglet til jorden, og Samuel binder ham fast, og gemmer ham bag en busk sammen med Hanna.

Koblet går tilbage til menneskeform, og derefter ind i Umbraen. Der lægger en sort tåge over byen, og koblet vælger at gå tilbage til den normale verden. På vej hen mod byen, gemmer koblet sig i marken, og ser en gruppe mennesker komme hen imod Keith og Hanna (åbenlyst adviseret af Keiths hylen). Fang skifter til ulve form og hyler for at tiltrække deres opmærksomhed.

Koblet spreder sig i 2, der bevæger sig imod kirken fra 2 retninger. Ved kirken (som ikke har nogen vinduer) kravler koblet op klokketårnet, og alle undtagen Jacob går ned i kirken. Præsten er omgivet af børn som er meget creepy og taler synkront. Præsten fortæller at det er lige meget og at han nok skal komme tilbage (“Time is a window…”), og at han desuden er det eneste der holder “mørket tilbage” (og måske også nogle referencer til nogen der er gået uden for byen (nok Farseer)). Tilsidst bliver det nok for koblet og Jacob får lov til at skyde præsten i hovedet, hvilket får mørket til at flyde ind…

View
The cleansing of the cave
In which a sacred place is cleansed, and a new mission is given

Den udvalgte af Fox er Jacob.

Koblet går ud af skoven og ud på sletterne. Koblet finder spor fra indianerne, der leder nordpå. Det bliver prøvet om Hannah kunne ride på Jade, men det duer ikke rigtig, og koblet opgiver muligheden.

Da de finder indianernes lejr skifter Niki, Jade og Jacob til ulveform, og Hannah, Samuel og Fang går ind i lejeren i menneskeform. Da de ser at koblet er kommet tilbage, bliver der stor ståhej, og både ulvene og menneskerne bliver vel modtaget.

Stammens leder, Black Turtle, tager imod dem med åbne arme og forklarer at de er utroligt taknemmelige over at de blev informeret om de vrede hvide byboer. Der var 3 gange flere indianere mønstret end de hvide, som blev overtalt til at tage hjem uden at nogen behøvede at død. Samuel forklarer at de er kommet for at bytte sig til tøj til Hannah, og stammen er mere end villige til at give koblet hvad de har brug for. Både Samuel og Hannah får frakker, mens at Fang takker nej. Fang giver indianeren deres konserves, selvom Black Turtle gør det klart at det ikke er nødvendigt, men at de er glade for konserves konceptet.

Dagen efter spørger Fang Samuel om han kunne tale med ånderne om at give ham evnen til at modstå smerte. Igennem morgenen er der en masse opmærksomhed om ulvnene, men til sidst begynder deres rejse mod Yellowstone.

På vejen mod Yellowstone taler Samuel med dyrene, Fang og Softpaw jager, mens at Jacob kigger på Slick Jimmys kort (sammen med Niki), men kommer ingen vegne.

Da de ankommer til Yellowstone sanser Samuel straks en Wyrm presesence og advarer de andre, som bliver en smule overasket, da de troede at Farseer havde ordnet det. De finder frem til hulen hvor Gawalang var gået i hi. Samuel føler det var kilden til Wyrm tainten. Fang går ind i hulen og finder en bjørn der har været død i længere tid. Jade går også derind og ser den døde bjørn, og genkender den som Gawalang. En kort undersøgelse finder de ud af at han har været død i noget tid, og desuden at han har været forgivet. Fang undersøger den anden gang, og finder et Wyrm symbol, og hyler efter de andre. De andre kommer, men det udnytter Hannah til at gå ind i hulen og se Gawalangs lig.

Samuel går i gang med at forberede sig på renselses ritualet, mens at de andre kigger efter Farseer eller vogter på hulen. Jade prøver at find et spor fra Farseer nær hulen, og finder noget blod og hvide hårtotter der har tilhørt Farseer.

Samuel uddeler et par tudekiks til Hannah og prøver at få hende til at hjælpe ti. Derefter beder Samuel koblet om at gå ind med ham i Umbraen for at få ildånderne til at hjælpe ham med rense området. Jade bliver tilbage, mens de andre går ind i åndeverdenen. Samuel har desværre ikke held med at finde ildbasaler der kan hjælpe ham med at rense stedet. Fang vil gerne prøve at undersøge hulen, Samuel og Jacob advarer imod det, og Fang tager sig selv i at blive irriteret på Samuel, hvilket han dog modstår. Det lykkes for Jacob og Samuel at komme tilbage til den virkelige verden, mens at Niki og Fang ikke helt kan træde over.

Niki og Fang bliver angrebet af de onde ånder der har opsnuset dem, og de flygter fra den brændende balefire. Det lykkes for dem at træde over i den virkelige verden, efter de har løbet fra ilden.

Samuel går i gang med at forberede sig på ritualet, og da han mener at det er Hannas sted at være primus motor til ritualet, skærer han en central åre i armen og blander hendes blod ned i noget rent jord. Hanna bliver forståeligt meget vred, og skifter til Crinos bjørneform. Samuel og Niki prøver at tale Hanna ned, før Jacob får hende intimideret. Hanna løber væk og Jade henter hende tilbage. Hanna blive sat til at lave en pind til minde om Gawalang.

Dagen efter tager de pindene de har forberedt, og brænder dem lidt ude i deres ender. Derefter går de ind i hulen og starter med at tegne en cirkel om Gawalang, og derefter hidkalder han de andre så de kan bidrage til ritualet. Hanna er med til at rense Gawalang, men bliver derefter sendt ud af hulen. Resten af koblet bliver der for at hjælpe Samuel med at udføre renselses ritualet. Ritualet lykkes, men Samuel er fuldstændigt udmattet.

Samuel bliver bragt ud fra hulen og de andre hviler sig indtil Samuel kommer til bevidsthed. Samuel gør det klart at det vil være nødvendigt at involvere flere Theurges, hvilket gør det nødvendigt end at finde Farseer eller gå tilbage til septen. Efter lidt frem og tilbage viser Jade toterne fra Farseer, og Fang bruger sin kræfter til at lokalisere Farseer – og jagten går i gang.

View
The death of Slick Jimmy
In which a rare ferra shows up

Den udvalgte af Fox er Fang.

Kampen fra før starter med at Jacob skyder en riffel i halv, og resten af koblet går i kamp. Efter et kort øjeblik er kampen ovre og alle menneskerne er døde. Slick Jimmy kommer ud og beder den anden mand (en anden asiat) i hans telt om at blive derinde.

Der er en kort samtale (som mere eller mindre er Jacob og Slick Jimmy der råber anklager imod hinanden). Til sidst anklager Slick Jimmy Jacob for at være en Black Spiral Dancer, hvilket får Jacob til at koge over, skifte til Crinos og gå til angreb.

Slick Jimmy påkalder en Basal (en elemental) og kampen begynder. Jade får væltet Slick Jimmy ned og alle andre end Fang går mod Jimmy (Fang tager sig af Basalen). Slick Jimmy prøver at undslippe ud i skoven, og smider noget statisk elektricitet efter Niki, og løber ud i skoven. Samuel undersøger menneskerne i teltet, den ene en gammel mand, den anden en ung pige. Samuel starter med at tolke det som om de har misrygtet hende, men efter en mislykkes angreb bliver han overbevist om at han skal rede hende.

Ude i skoven fanger de andre Slick Jimmy og Jade bider haserne over på Slick Jimmy. Jacob går i flæsket på Jimmy, og det lykkes Jade at give ham nådestødet. I mellemtiden er jordbasalen ved at nå ud til hvor Jimmys lig ligger, og Fang og Niki starter med at gå i flæsket på den, og efter at Jimmy er død går Jade og Jacob også efter basalen, indtil den er død.

Ude på prærien går Samuel og den pige han rede. Samuel spøger til hvad der foregik, og får at vide at hun prøvede at stjæle mad fra dem og blev fanget. Hun får noget mad og de går tilbage til lysningen.

Resten af koblet møder pigen (Hannah), og de bliver introduceret. Hun er ret overasket over at møde varulve, og det kommer frem at hun er en varbjørn – og at Gawalang har kaldt på hende. Koblet indrømmer at de kender ham, og bliver enige om at tage hende med til Gawalangs hjem. Det bliver dog enige om ikke at tage hende med til septen, men vil prøve at finde brugbare materialer i lejren.

Samuel har brug for to mus og Softpaw løber ud for at fange dem, men ender i en sølvbjørnefælde. Samuel og Fang løber ud for at hjælpe hende – Fang befrier hende, og Samuel healer hende. Jade finder musene, og Samuel går ud i skoven, med Softpaw i hældene. Jacob finder et kort som Slick Jimmy har efterladt, men kan ikke tyde det med det samme. Samuel finder en uglerede og træder ind i Umbraen for at tale med hans totem – uglen. Samuel fortæller uglen sin tvivl over hans gerninger de sidste par dage – han syntes ikke at ånderne hører efter når han taler.

Uglen siger at det altid er godt at tale, og Samuel lærer hvordan man taler med dyr – og Softpaw har observeret det hele.

View
On the hunt
In which South Pass city is ravaged once again

Den udvalgte af Fox er Samuel.

Vi starter i kamp i Saloonen. Fang er liget gået i Crinos, og en glas skorpion er brudt ud af spejlet over saloonen. Efter at kampen er overstået er Skorpionen død, og Cassidy er død. Samuel prøver at rede så mange mennesker som muligt, og løber derfor ud og råber at The Jester er kommet til byen. Niki, Jade og Jacob prøver at flygte ud af en sidedør, men de finder hurtigt ud af at der er dampdrevne edderkopper der er på vej hen imod dem. Samuel er i mellemtiden gået i gang med at tegne en cirkel og kalder på de andre. Fang løber væk, imens at de andre prøver at undskylde over for ånderne.

Det lykkes dog ikke for dem at undskylde ordentligt, og et øjeblik ser det ud til at de vil blive overmandet, men så stopper de da Penelope kommer ud på gaden. Jacob og Penelope har et kort skænderi over helt præcis hvad Jacobs ansvarsområde var. Det ender med at Penelope mister kontrollen med edderkopperne, og koblet ser sig nødsaget til at flygte, og i forbindelse med det bliver både Jacob og Samuel skadet.

Fang holder op med at løbe efter lidt tid, og resten af koblet når frem til ham. Jacob gør det klart at Fang ikke længere er velkommen, men da de andre ikke støtter op om ham, gør han det klart at det er hans intention at forlade koblet når de kommer tilbage til Septen. Samuel heler Jacob. Samuel er meget insisterende på at koblet skal gå tilbage for at ordne ånderne (eller mobilisere hele Septen). De andre er ikke helt med på den, men i sidste ende kommer de til et kompromis om at de i det mindste skal kigge på hvordan byen har det nu.

Samuel og Fang tager ud og for at vaske sig, og derefter tager de, uden at hente resten af koblet, tilbage til byen. Ånderne syntes at være væk, og folkene har konstrueret en historie om at nogle “Crows” skulle have brugt dynamit til at springe saloonen i luften. Folkene får øje på Fang og bliver aggressive, Samuel prøver at demontere situationen, men Fang kommer til at ødelægge det, og det eneste Samuel kan gøre er at skyde ham, og lade ham slæbt uden for byen ved at blive spændt efter en hest. Samuel har derefter en samtale med Penelope, hvor hun bl.a. nævner at der vil være folk fra South Pass city der vil angribe de lokale indfødte om aftenen.

Derefter går de tilbage til koblet. Samuel gør sig tanker om hvad der skal gøres ved Penelope (hun er noget som han aldrig før har mødt). Samuel fortæller om det kommende angreb på de indfødte, og det bliver besluttet at de skal tage derover og Fang skal advare dem.

Da de kommer i nærheden, ligger de andre sig bag en bakke (alle andre end Samuel i ulveform), mens at Fang går hen for at tale med stammen. Da Fang kommer hen til vagterne ser han sig nødsaget til at indrømme at hans hvide venner ligger bag en bakke. Fang bliver vist ind til stammens ledere.

Koblet bliver opmærksom på at der er vagter på vej. Vagterne bliver opmærksomme på at Samuel er blandt ulve, der ikke virker tamme, men på den anden side ikke angriber. Samuel og ulvene bliver vist ind i lejeren, og Samuel og lederen af lejeren giver hinanden gaver. Lejeren bliver advaret, men de gør det klart at de ikke kan flygte, og at de vil prøve at forhandle med dem.

Derefter tager koblet mod vest, hvor de sover.

Næste dag følger koblet sporet af Slick Jimmy, indtil de ikke kan mere. Softpaw prøver at få en samtale med Jacob for at muntre ham op – og ikke lade sig påvirke af at alt hvad han laver går galt. Jacob er ikke modtagelig over for hendes råd.

Koblet overnatter, og tager derefter videre dagen efter. Da dagen er ved at slutte finder de Slick Jimmys lejr, og vælger at overnatte for at være friske til kampen dagen efter.

Koblet maver sig frem igennem græsset og når frem til lejeren, hvor de forbereder sig til at angribe.

View
Lokking for Jimmy
In which we meet Penelope

Den udvalgte af Fox er Jacob.

Koblet tager mod South Pass City for at få fat i Slick Jimmy.

Jacob prøver at få dem ind i et hotel, men der lidt frem og tilbage om hvorfor de er der, og hvorfor de skulle vente til aftenen. I sidste ende får Jacob dog dem overtalt til at indkvartere sig.

I den saloon de har valgt at gå ind i sider Martinez og pimper. Jacob lejer to værelser og han og Samuel sætter sig ned hos Martinez. Martinez er ødelagt over at have tabt til Silvia, og fortæller at Daggerstab Johnson er taget til Nebraska. Martinez fortæller at han har til sinde at tage vestpå, og han farer op Jacob nævner at Yellowstone ikke er helt sikret. Martinez tror ikke på Jacob da han nævner at Hammerschmidt er en tjener af en anden vampyr, og vil om alle omstændigheder tage til Cheyenne, når han engang er udtørret.

Koblet bliver enige om at de skal tale med Slick Jimmy, og at Niki skal prøve at høre om han lyver – helst skulle han blive hevet med tilbage, men om nødvendigt kan de bare dræbe ham. Samuel og Fang bliver sendt først, og skal være inkognito, men kan komme som forstærkninger.

Fang og Samuel går ind og begynder at spille, men da Fang ikke har prøvet at spille før, er det nærmest som om han troller casinoet. Da de har spillet lidt ser de Cassidy, og Fang er lige ved, men eksploderer ikke. Resten af koblet kommer ind i det øjeblik Fang og Samuel ser Cassidy, og Jacob og Niki sender Jade efter de to kobbel medlemmer for at få Fang til at køle ned, og fortsætter derefter op ad trappen.

Samuel tager Fang ud af sidevejen, og i det samme går Cassidy ud for at slå en streg. Fang er lige ved at koge over, men så kommer Jade ind og Cassidy hiver hende indenfor for at tale. Cassidy spørger til om Jacob er tilstede, men Jade vil først gerne høre hvad hans ærinde med Jacob er, men Cassidy holder tand for tunge.

Jacob og Niki kommer op ved en vagt som de beskikker, men som sandt siger at han ikke er i byen, men at han vil være hjemme dagen efter. Da de kommer ned fortæller Jade om Cassidys ønske om at tale om Jacob. Jacob indvilliger tøvende at tale med Cassidy under 4 øjne. Cassidy fortæller at Evans datter utroligt gerne vil se Jacob (hendes rednings mand), og Jacob siger knebent ja til det.

Niki, Samuel og Fang går først op og prøver at finde ud af hvor Slick Jimmys kontor er, men bliver stoppet af en vagt. De går ned og lejer et værelse, går op igen, går ind på deres lejede værelse. Derfra går de ind i, Umbraen, og videre krydset over i den anden verden, gået ind på Slick Jimmys kontor og stjæler en af hans egendele. Det lykkes for Fang at få forbindelse med ham og ved nu hvor han er.

Alle mødes og Jacob fortæller at han en aftale dagen efter, og det har Fang også dagen efter (dræbe Cassidy).

Dagen efter går Jacob hen og møder Evens datter, som viser sig at være blevet overtaget/inficeret af en Weaver ånd. Hun advarer Jacob om at Slick Jimmy har 4 mænd med sølvkugler. Hun beder desuden Jacob om at få Fang til at lade være med at dræbe Cassidy.

Samuel finder på en plan der involverer at Fang skal gå ud på sletten, blive mejet ned af Cassidy, og derefter dræbe ham, for at mindske skaden han derved påfører Jacob. Efter megen overtalelse går Fang og de andre med til det, og Samuel prøver at få Cassidy til at tage derud. Det lykkes desværre ikke, og Samuel må hente Fang og de andre fra sletten.

Da de kommer tilbage fortæller Jacob om hans møde med Penelope, og Fang går med til at lade være med at dræbe Cassidy, men han forlanger at møde Cassidy og konfrontere hans egen vrede. Koblet går med til det, og de går hen i Saloonen. Cassidy starter med at sige at han ville dræbe Fang, men at der er mere end ham selv på spil (Jacob og Evens “forretning”), men da Fang går bliver Cassidys direkte voldtægtstrusler for meget og Fang går i Crinos. I det samme splintres spejlet over baren, og en glas skorpion bryder ud af det.

View
Back to the sept
In which the pack learns of Silvias triumph

Den udvalgte af Fox er Niki.

Jacob spørger Jade hvorvidt det er ok at dræbe Slick Jimmy, og får at vide at der umiddelbart ikke burde være noget problem, hvis det var ham der sendte dem efter os. Der er også mugligheden for at trække Jimmy for rådet og lade dem dømme ham. Der bliver sået tvivl om hvorvidt det var ham, og det bliver foreslået at tale med ham først. Koblet tager dog først tilbage til Septen.

Da de kommer tilbage til omkring koblet bliver det klart at noget er galt, da vagterne mangler. Niki skifter til uvleform og kigger efter hvad der er sket, og ser at det primært er Silvias tilhængere. Da koblet kommer tættere på ser de at folkene bl.a. indeholder Ashisisay, som sider og kigger lige ud i luften.

Silvia lægger ud med at fortælle at hun har sikret freden i skoven, og vedkommer koblet tilbage. Gonders spørger efter Laust, og får at vide at han er faldet i kamp, hvilket rammer ham meget hårdt. Silvia prøver at sælge hendes sejr, og fortsætter med at Skulltearer har givet hende lederskabet, og han nu prøver at forbedre hans civile liv.

Silvia spørger ind til hvad der skete med Laust, og om hvorvidt hans død tjente et formål. Jacob kan tilsidst ikke længere klare Silvias selvhøjtidelighed og går, mens resten af koblet bliver og hører om Silvias planer, og hvad der er sket. I det store hele har Silvia bragt et par af de Amerikanske stammer ind i folden. Silvia brokker sig også over at Martinez og Dagstabber gik bag hendes ryg vedrørende Yellowstone nationalparken, men er alligevel glad for at de er kommet lidt tættere på (i hvert fald ifølge Niki og Jade).

Fang får en samtale med Ashisisay som er fuldstændig ændret. Ashisisay forklarer at Silvia er mere ren end de fleste varulve, og at hun desuden har født den perfekte metis, hvilket Fang argumenterer ikke giver nogen menig. Ashisisay er dog meget bestemt i hans prisen af Silvia.

Dagen efter bliver koblet samlet igen på Nikis ønske. Alle andre end Jacob gør det klart at det ville være en god ide at gå efter Slick Jimmy, så han er ude af billedet. Niki og Jade vil desuden gerne tale med Linus, men Jacob er ikke interesseret, så de går alene.

Linus har fået det lidt bedre fysisk, men han er fyldt med fortrydelse, og har mistet lysten til at kæmpe mod ting der ikke er i nærheden. Linus klager lidt over at det ikke er alle der kan se lyset ved Silvias plan, og håber at Jacob, Daggerstab og Martinez vil blive overbevist af hendes argumenter. Derefter går Linus en tur, og Nik’ & Jad’ kigger på hans efter ladte skæringer (En begyndende enhjørning).

Bagefter taler Niki og Jade med Alma. Alma kondolerer dem for tabet af Laust, men prøver ikke at ophæve ham yderligere. Alma prøver at opildne Nikis ambitioner, og forklarer desuden at hun ikke er tryg ved den nuværende situation med Wendigoerne, og Silvias hurtige magtovertagelse. Der tales kort om hvad koblet skal gøre i fremtiden, og Alma spørger om det ikke var på tide at Niki steg i graderne. Niki vælger at tage hende på ordet, og prøver at argumentere for at hun ikke længere er en Cleyth (en “førsteårs ulv”) – Niki argumenterer for at hun har holdt koblet sammen, og gjort livet svært for vampyrerne.

Fang spørger til hvorfor Jacob ikke kan lide Slivia, og Jacob forklarer hans teori om at Silvia bruger hendes evner til at manipulere de andre til at være enige med hende. Niki og Fang er skeptiske og spørger til hvordan det kan være at Daggerstab undslap.

View
Wolf in Bisons clothing
In which we go to the land of the dead

Den udvalgte af Fox er Jade.

Softpaw og Fang er ude for at kidnappe Stevensons søn, men de er lidt usikre på hvordan de skal gøre det. De vælger at få fat i en vogn, og så smide Stevensons søn om bagi, og køre ham ud på prærien. Jade får fat i en vogn. Niki kigger efter Stevensons søn ved klubben, og da det ikke bærer frugt, tager de til Stevensons kontor. Niki prøver at se efter fra Umbraen om sønnen er tilstede.

Ude på prærien hjælper Jacob Samuel med at forberede ritualet, ved at tegne de rigtige tegninger i jorden. Samuel prøver at meditere, men han er lidt for nervøs til at samle tankerne – han mener han har styr på det, men han har nerver på.

Jade, Fang og Niki sider stadigvæk efter et par timer, og venter på at Stevensons søn, men der sker ikke noget. Jade prøver at gå ind i Umbraen og kigge efter Stevensons søn, men det lykkes ikke. Det lykkes for Fang at komme ind i Umbraen, og det lykkes ham at se ud af Umbraen. Sønnen, en af hans venner og en vagt er i lokalet. Fang går i Crinos og hopper ud af Umbraen og går til angreb. Niki løber straks ind i bygningen.

Fang efterlader nogle ordentlige flænger i vægen, og giver vagten en ørefigen, og sparker dørene op til gaden. Bobby bliver smidt i bagvognen og Jade kører som syv-sytten.

Jacob hjælper Samuel med at finde døde ting til ritualet, og spørger til hvordan underverden ser ud. Samuel forklarer på bedste vis.

Jade, Fang og Niki ankommer med Bobby, men ritualet kan ikke gå i gang, da Fang er for vred, så han går sig en tur for at køle ned. Da han Fang er kølet ordentligt ned, går ritualet i gang.

Samuel samler de andre i en rundkreds rundt om Bobby, og begynder at messe, og kigger derefter ind i underverdenen for at se om det var nødvendigt at afbryde i sidste øjeblik, det er der ikke, og Samuel, Fang og Bobby hopper ind i underverdenen.

Bindet bliver taget af Bobbys øjne, og båndet om hans føder. Det lykkes Samuel at bilde Bobby ind at han er død, og de begynder at gå ind mod byen. Da de ankommer er de vidne til 8 mænd der bliver hængt igen og igen. Bobby genkender nogle af mændene, og forståeligt nok har han det meget svært ved at håndtere hvad der sker.

Begge af varulvene bemærker at de bliver overvåget inde fra bygningerne, men fortsætter. De kommer forbi den del af byen hvor Laust har hærget, og ser noget af hans handywork. De døde kommer ud fra bygninger, og begynder at bede og tigge dem om at gøre dette eller hint for dem i den virkelige verden. Samuel ægger på dem, og prøver at få Bobby til at forstå at det er hans opgave at fikse det.

Da de lige er ved at blive overrumplet af de krævende døde, vælger de at flygte ud fra byen. Det lykkes lige for alle tre at undslippe, men udenfor byen stopper de op for at få vejret, og da bryder en gruppe Spectras op af jorden. Samuel prøver at få alle ud, men det lykkes kun ham selv, så Fang og Bobby bliver efterladt.

Fang vælger at skifte til Crinos (“Bobby, we are already in the land of the dead, we have nothing to lose.”) og løbe fra Spectrasne. Samuel bemærker selvfølgelig med det samme at de to andre mangler, skifter til Lupus form og haster hen mod ritual stedet.

Ved ritual stedet kommer Samuel tilbage i Lupus form, og kan ikke rigtig skifte tilbage til normal form. Jade, Niki og Jacob får at vide hvad der er hent, og Niki løber ud for at finde en ny Kanin. Niki løber desværre ind i en bjørnefælde, og Jade og Jacob kommer til hendes hjælp, mens at Samuel prøver at forberede et nyt ritual. Jade går på jagt igen og finder en ged som hun bringer tilbage.

I underverdenen gemmer Fang (og Bobby) sig i blandt Bisonerne (og det lykkes!). Spectrane kan ikke finde Fang, og efter noget tid vælger de at gå videre. Bobby er på dette tidspunkt fuldstændigt katatonisk

Det lykkes for Samuel at fuldføre ritualet, og går ind i åndeverdenen, og vælger med det samme at gå i Crinos. Efter han opdager der ikke er nogen fjender prøver Samuel at geare ned. Da han er lidt mere rolig giver han alt hvad han har, og det lykkedes Samuel at hive ham, Bobby og Fang over i den virkelige verden. Samuel er fuldstændig færdig, men Fang er sur over at blive hevet igennem dette helvede, og giver Samuel et par blå mærker, og går derefter væk for at komme af med hans vrede.

Jade, Niki og Samuel kører Bobby nær hans hjem, og Samuel tager ham resten af vejen. De andre afleverer vognen, og mødes uden for byen. Hele koblet mødes ved rituel stedet, og tager afsted tilbage mod septen.

Da de har gået en lille smule tid kommer der en flagermus der flyver alt alt for tæt på. Jade, Jacob og Niki bemærker det, og prøver at sætte farten op, men det nægter Samuel at gøre. De der opdagede det skifter til en mere kamp parat form.

Efter lidt tid kommer der en Vampyr løbende med Celerity, og alle andre end Samuel skifter til Crinos. Fang bliver dolket med en sølv daggert, og kampen er i gang.

Vampyrerne bliver nedlagt overaskende hurtigt (én runde), og Fang og Jacob får et par trofæer. Gruppen går derefter videre tilbage mod South Pass og septen.

View
Shadow games
In which a mad scheme is hatched

Den udvalgte af Fox er Samuel, Jade er ikke tilstede.

Jacob er ved Seth Macan, en af Hammerschmidts revisorer. Hammerschmidt og en af hans sorte tjenere kommer på besøg. Tjeneren er der for at hente de andre i koblet, og får at vide at han skal sige til dem, at han er der for at hente dem som de hentede bjørnen. Hammerschmidt kommer ind og diskuterer hvad de skal gøre ved Stevenson. Hammerschmidt forklarer at Stevenson nok ikke tror at Jacob er mere end et menneske, men at hans herre nok stadigvæk nok vil prøve at gå i skjul. Desuden vil der være varulvejægere på vej – Hammerschmidt anbefaler derfor at koblet gør det af med Stevenson på en måde som ikke kan forstås på en anden måde end at det har været gjort af varulve, der så vil få hans herre til at flygte. Jacob kan ikke lide at være spundet ind i dette spind imellem udødelige monstre.

Samuel ankommer til byen og bliver indkvarteret på samme kro som de andre, og vælger at gå ud i byen, og bliver passeret af kæren der skal hente resten af koblet.

I mellemtiden har Fang og Softpaw placeret Laust lig ude på prærien så hans krop kan blive en del af livscyklusen igen. Senere på samme dag bliver de hentet af Hammerscmidt’s tjener, selvom Fang er mistænksom. De ankommer til Macans hus, og bliver vist op til Jacobs værelse. Jacob forklarer kort situationen, og Hammerschmidt ankommer. Hammerschmidt fortæller resten, og indrømmer hans overnaturlige forbindelser, forklarer at Evans ikke vil hjælpe Stevenson. I dette træder Jacob virkelig i spinaten ved at antyde at det var værd at ofre Laust. Koblet bliver enige om at de vil dræbe Stevenson (gå ind i Umbraen, ud i hans hus og derefter massakrere ham).

Samuel får erhvervet sig nogle æbler (ved list, evner, høflighed og hårdt arbejde), spørger efter fuglebade (for at finde et sted man kan komme ind i Umbraen), får stjålet alle hans penge, finder et hestetrug og kommer ind i Umbraen. Samuel går rundt og råber efter Fox, som viser sig ved Macans hus i Umbraen. Samuel går ind i huset, op på første etage og ud i Nikis rum. Niki vågner og stikker Samuel i skulderen, og marcher ham ind til de andre. De forhører Samuel, sætter ham ind i situationen, fortæller dem alle sammen at de bliver jaget af vampyrer. De vælger at ændre deres plan så de i stedet for at kidnappe Stevenson vil de prøve at pumpe Bertha og Stevensons søn for at finde ud af hvor han herre er.

Softpaw vil holde øje med Stevensons hus, Jacob vil prøve at få fat i Robert, mens at Fang og Samuel vil observere Stevenson i hans hus fra Umbraen.

Jacob får fat i Robert Stevenson og prøver at insinuere, at Stevenson går ud om aftenen. Roger tror ikke på det, men Jacob fortsætter. Efter Roger er gået kommer sheriffen og prøver at tage Jacob med. Jacob slipper fri, og Sheriffen bliver skudt, og skyder igen. Jacob slipper væk og kommer tilbage til skjulestedet. Dette syntes ikke at have nogen effekt, og senere få koblet Niki og Samuel til at gå forbi og tjekke hvorvidt Stevenson er en Ghoul – det er han ikke.

Koblet samles og diskuterer hvad det betyder. Senere bliver der sent bud efter Jacob fra Hammerschmidt, og Jacob tager Samuel med. Hammerschmidt brokker sig over Jacobs måde at gøre tingene uden at involvere og kalder dem for at være naiv ved at han tror at det kun er folk der er blodbundene som vampyrerne kan styre. Det ender med at Jacob lover Hammerschmidt at han vil involvere ham i fremtiden.

På vejen hjem diskuterer de hvad der skal gøres og de bliver enige om at de skal prøve at følge Fox, og snyde de andre – hvad er det sidste som de andre spillere mindst vil vente. Det ender med en lang diskussion, der munder ud i at de skal kidnappe Stevensons søn, og tage ham med i dødsriget for at gøre ham sindssyg.

View
Death of a warrior
In which a mortal is rescued from the spirit world

Den udvalgte af Fox er Jacob.

Alle i koblet erhverver sig et lommespejl, selvom Fang ikke er meget for det. De går derefter tilbage til Evans hus, hopper ind i Umbraen, og skifter til Crinos.

Softpaw finder lugten fra The Jester, der fører ind tilbage til byen (som Weaver edderkopperne prøver at udradere).

De finder en telegrafpæl hvor noget der ligner et menneske er blevet hængt op i en puppe. Fang starter med at klatre op, men da det går op for koblet at de dampdrævne edderkopper er på vej, vælger han at kommandere Softpaw op i stedet, og hopper ned og angriber.

Laust bliver dræbt af en af edderkopperne, først gennemborer den hans mave, og derefter hans hoved. Alle andre overlever. Jade bliver incapacitated, Jacob gør ingen skade rigtig skade og vælger at hive Jade og puppen ud i en gyde, Softpaw og Fang bliver ved med at kæmpe og dræbe de 3 steampunk edderkopper. Efter et kort hvil tager Jacob gruppen tilbage fra Umbraen i en gyde og går ud på gaden med Evans datter, og får hende overdraget til Evans.

Derefter får han sendt en vogn, og en kasse, til de andre i koblet, og transporteret dem tilbage til deres hotel. Den næste dag går Jacob til Stevensons kontor. Han får en sluder med Stevensons søn og bliver derefter sendt ind. Samtalen starter høfligt men ender med at Jacob ikke gider det lort mere, og kuer og truer Stevenson.

Nedslået over ikke at have opnået noget går Jacob hjem til hotellet og overvejer hvad det næste skridt skal være. Hammerschmidt kommer på besøg, og spørger til hvor de andre i koblet er blevet af. Det går op for Jacob at han ikke har fortalt Hammerschmidt om dem, men Hammerschmidt gør det klart at der er blevet holdt øje med dem. Videre bruger Hammerschmidt ordet ‘Kindred’ om den bande som Slick Jimmy har sendt efter dem, og han gør det klart at han repræsenterer andre overnaturlige kræfter som er ude efter Stevensons gamle mester. Jacob gør det klart at han pt. er ligeglad med at han lige nu er ligeglad med hvem Hammerschmidt arbejder for, så længe de arbejder sammen for at beskytte Yellowstone.

Hammerschmidt sørger for at Jacob bliver flyttet til et sikkert sted.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.